Costa d’Ivori - Digital Nomad
144
post-template-default,single,single-post,postid-144,single-format-standard,bridge-core-2.1.4,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-709

Costa d’Ivori

Esclat de colors

Un dels viatges realitzats per DigitalNomad ha estat a la remota illa de Borneo, al sud-est asiàtic, que es divideix entre tres països; Malàisia, Indonèsia i Brunei. Una illa envoltada principalment de selva, és un dels llocs amb més biodiversitat de l’món. Borneo és l’expressió de la naturalesa més salvatge on destaca tot tipus d’animals d’entre els quals destaquen els micos; podem veure els micos nassuts, presents al Parc Nacional de Bako, els macacos de cua llarga i els orangutans.

 

Durant aquest viatge cultural hem documentat la seva fascinant cultura, que va molt lligada la natura i la religió, presents sempre en el seu dia a dia. Gairebé totes les activitats que realitzen quotidianament van acompanyades de rituals. Els tatuatges també formen part de la seva cultura, i és un aspecte molt característic de les tribus indígenes de l’illa. Cada tatuatge té un significat especial, així com la part de el cos on es porta. Hem visitat diverses ètnies ubicades en gran part a el riu Kinabatangan, on és més fàcil trobar aliments. Trucades Longhouse, són unes cases tradicionals fetes principalment de palmeres. A tocar trobem orangutants, cocodrils i molts altres animals.